Despre noi


Partener Imobiliare este expertul dumneavoastra pentru cumpararea sau vanzarea de proprietati. Stim ca aceste tranzactii necesita luarea unor decizii importante, precum si navigarea in jurul unor probleme complexe. Venim in sprijinul dumneavoastra si va ghidam in acest proces, oferind acces la toate proprietatile relevante, acordand atentia cuvenita tuturor detaliilor.

 

Oferim consultanta personalizata si integrata clientilor care vor sa vanda sau sa cumpere un imobil, sa dezvolte proiecte, dar nu au timpul sau expertiza necesara prospectarii pietei.

 

Principalul obiectiv este sa concentram toate resursele de care dispunem pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

 

Pasiunea noastra si viziunea comuna fac ca serviciile noastre sa se bazeze pe valori concrete: corectitudine si profesionalism, seriozitate si respect fata de client, pentru care ne dorim in primul rand sa fim un partener de incredere, un consilier avizat, un prieten.

 

Credem in a gandi diferit si luptam pentru a oferi cel mai bun suport fiecarui client. Daca doriti sa colaborati cu cei mai buni profesionisti din domeniu, noi suntem aici pentru tine. Ne mandrim cu servicii de neegalat si asteptam cu nerabdare sa dezvoltam o relatie pe termen lung. 

 

Servicii

 

Intermediem tranzactii imobiliare in vederea  vânzării - cumpararii de apartamente, case / vile, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale, în Iasi si imprejurimi.

 

Partener Imobiliare asigura solutii integrate de marketing si promovare pentru proprietati, investitii si proiecte imobiliare. De asemenea, punem la dispozitie toate mijloacele si datele necesare consilierii si reprezentarii clientilor la standarde profesionale.  

Personalul dedicat, portofoliul de proprietati si clienti ne permit realizarea unor previziuni sau strategii de afaceri bazate pe informatii valide si esentiale pentru luarea de decizii fundamentate.  

 

Garantam siguranta tranzactiei imobiliare, obtinem cea mai buna valoare, tranzactionarea intr-un timp cat mai scurt, oferim analize de piata si planul de actiune complet pentru atingerea obiectivelor, dar mai ales, construim relatii de incredere.

 

Va oferim asistenta pe tot parcursul procesului de vanzare - cumparare, reprezentare sau vanzare in regim exclusiv. 

 

Oferim consultanta si sprijin in vederea obtinerii de catre clientii nostri a creditelor bancare de tip Prima Casa si ipotecar, ocupandu-ne de intreaga procedura, asigurand, totodata, relatia cu cabinetele notariale, confidentialitatea, siguranta si reusita oricarei tranzactii.